• Aanbieding!

Connected GPS-tracker voor diefstalbeveiliging

€ 309,00 € 319,00 € 10,00 korting

Inclusief € 0,11 voor ecotaks (niet beïnvloed door de korting)

Inclusief belasting
Op voorraad
EasyTrak T42

De EasyTrak T42 is een nieuwe connected GPS tracker ontwikkeld om een boot, jetski of zelfs een buitenboord motor tegen diefstal te beschermen.

De mobiele applicatie, compatibel met iOS en Android, laat toe om in reële tijd geconnecteerd te blijven en verwittigt de gebruiker in geval van diefstal of voorval. 

Aantal

  Veilige betaling

Betaal met creditcard met Paypal

  Gratis levering vanaf 150€ BTW inbegrepen

Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt

  Tevredenheid gegarandeerd

Als het product u niet bevalt, kunt u het terugsturen als het niet gebruikt is

Deze intelligente, geminiaturiseerde en waterdichte tracker (IP67) wordt op de batterij van het toestel geplaatst of onmiddellijk onder de motorkap van de buitenboord motor. 

Hij laat toe de verplaatsingen in reële tijd te volgen en waarschuwt automatisch de gebruiker van zodra hij een abnormale situatie vaststelt zoals : 

  • Poging tot sabotage (stroomstoring)
  • Takeling of verplaatsing met motor uit (zelfs op een aanhangwagen)
  • Verplaatsing uit een toegelaten zone (bewakingszone ingesteld door de gebruiker zoals een hangar of haven)
  • Abnormale ontlading van de batterij

In geval van reële diefstal, neem geen risico en neem contact op met de meldkamer die 24/24u beschikbaar is (volgens de Belgische wetgeving). 

De functie "historiek" laat u toe de verplaatsingen en de gebruiksperiodes van de laatste 90 dagen in detail te herbekijken of een gedetailleerd rapport per mail te ontvangen. 

Monitoring van de batterijspanning, weergave van de motoruren en een herinneringsfunctie voor de onderhoudsdiensten van de motor. 

Zelf te realiseren eenvoudige installatie met aansluiting van 2 of 3 draden. Bevestiging met dubbelzijdige tape (meegeleverd).

Werkt op 12 of 24V en is voorzien van een interne reservebatterij welke het overneemt in geval van stroomstoring (sabotage). Extra laag stroomverbruik (<1mA in stand-by) om te voorkomen dat de accu van de boot wordt ontladen tijdens lange perioden van inactiviteit (overwintering).

Compatibel met de accessoires B3.1 en B9.1 (zie rubriek accessoires)

In aanvuling op de mobiele applicatie, verleent het Web portaal (klik hier en daarna op "DEMO") toegang tot alle functies van de applicaie zoals historiek (90 dagen), toegelaten zones, info onderhoud motor, accuspanning, parametrage, reporting, enz. 

Abonnement "SMART" (dienstverlening) van 12 maanden inbegrepen in de prijs van het product (jaarlijkse hernieuwing van 99€ BTW 21% inbegepen vanaf het 2de jaar.). Alle communicatiekosten en roaming inbegrepen. Internationale dekking (compabtibel met de meeste in de wereld aanwezig zijnde mobiele netwerken).

Garantie constructeur van 3 jaar.

EasyTrak T42

Specifieke referenties

Downloaden

MetaTrak_Lite_User_manual_FR

Gebruikershandleiding voor het webplatform

Downloaden (3.51M)

MetaTrak_Lite_User_manual_NL

Gebruikershandleiding voor het webplatform

Downloaden (3.31M)

User_Manual_MetaTrak Plus FR

MetaTrak Plus Mobiele Applicatie Gebruikershandleiding

Downloaden (2.12M)

User_Manual_MetaTrak Plus NL

MetaTrak Plus Mobiele Applicatie Gebruikershandleiding

Downloaden (2.08M)

meta_trak_app EN

MetaTrak Plus Mobiele Applicatie Gebruikershandleiding

Downloaden (845.87k)
  • Aanbieding!

Anti-start module...

€ 99,00 € 109,00

Deze module, welke op het startcircuit wordt geplaatst, verhindert het starten van de motor die voldoen aan de veiligheidsnormen. 

Met de ID-Tag badge optie is het zelfs mogelijk automatisch de module te activeren/desactiveren van zodra men het voertuig benadert of er zich van verwijdert. Behoudens het gebruikscomfort, versterkt dit ook de veiligheid.

Hij communiceert met de T42 EasyTrak tracker in BLE technologie. Er is dus geen fysieke connectie met de GPS tracker, welke de veiligheid tegen hacking versterkt. 

Deze module is in hars om een perfecte waterdichtheid te garanderen alsook een weerstand in de tijd.

De plaatsing van deze module vereist weinig kennis voor de aansluiting in electricteit van auto's/boten. Compatibel 12 & 24V. Enkel compatibel met de EasyTrak T42 GPS tracker.

visibility View
  • Aanbieding!

"Hands-free" ID-Tag badge...

€ 49,00 € 59,00

Deze geminiaturiseerde badge heeft geen manipulatie nodig van de gebruiker. Draag hem gewoon op u en telkens als u uw voertuig nadert, zal hij u automatisch herkennen als toegelaten gebruiker. 

Indien iemand de motor wil starten zonder de badge, zal de EasyTrak T42 tracker onmiddelijk de gebruiker verwittigen. Deze functie is heel nuttig om u te verwittigen van het gebruik van voertuigen opgeslagen in depots of in verhuur.

Indien de optie anti-start is geïnstalleerd, is het zelfs mogelijk hem automatisch te activeren/desactiveren van zodra u het voertuig benadert of er zich van verwijdert. Behoudens het gebruikscomfort, versterkt dit ook de veiligheid.

Hij communiceert met de T42 EasyTrak tracker in BLE technologie. Er is dus geen fysieke connectie met de GPS tracker, welke de veiligheid tegen hacking versterkt. 

Enkel compatibel met de GPS EasyTrak T42 tracker.

visibility View