• Aanbieding!

Autonoom & connected GPS tracker voor diefstalbeveiliging

€ 309,00 € 319,00 € 10,00 korting

Inclusief € 0,18 voor ecotaks (niet beïnvloed door de korting)

Inclusief belasting
Op voorraad
T36 Pulsar

De Pulsar is een nieuwe generatie 100% autonoom GPS-terugvindsysteem na diefstal, met een zeer groot autonoom gebruik. Hij is ontworpen om gestolen toestellen en voorwerpen terug te vinden op dewelke hij geïnstalleerd werd.

De mobiele applicatie "Pulsar", compatibel met iOS en Android, laat toe commando's te versturen en notificaties te ontvangen.

Aantal

  Veilige betaling

Betaal met creditcard met Paypal

  Gratis levering vanaf 150€ BTW inbegrepen

Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt

  Tevredenheid gegarandeerd

Als het product u niet bevalt, kunt u het terugsturen als het niet gebruikt is

Onopspoorbaar, geminiaturiseerd en waterdicht (IP67), heeft hij geen aansluiting nodig, welke hem eenvoudig en snel laat installeren en verstoppen dankzij de meegeleverde houder en dubbelzijdige tape.

Het is de ideale oplossing om toestellen zoals buitenboord motors, jetski of andere voorwerpen (aanhangwagen, pakketten,...) te beveiligen tegen diefstal.

Zijn gebruikswijze verschilt van andere klassieke trackers. Hij werkt in modus "Heartbeat" of "hartslag" dwz dat hij zich regelmatig in verbinding stelt met het netwerk om zijn positie te actualiseren en eventuele vragen van de gebruiker via de mobiele applicatie "Pulsar" te beantwoorden. De overige tijd is hij uitgeschakeld welke hem volledig onopspoorbaar maakt. 

De functie "virtuele garage" laat toe om een bewakinsgzone te creëren. Als de Pulsar wakker wordt buiten de toegestane zone, zendt hij een waarschuwing naar de eigenaar. 

Deze kan dan de modus "gestolen voertuig" activeren om zodoende zijn voertuig in reële tijd te volgen. Deze functie kan ook automatisch geactiveerd worden als het voertuig de toegestane zone verlaat.*.

In geval van reële diefstal, neem geen risico en neem contact op met de meldkamer die 24/24u beschikbaar is (volgens de Belgische wetgeving). 

Gevoed door batterijen (gemakkelijk te vervangen door de gebruiker), bereikt zijn autonomie 2 jaar al naargelang de gekozen communicatiefrequentie*.

De Pulsar, door zijn 100% autonome ontwikkeling, werd niet ontworpen om voorwerpen voortdurend te volgen zoals een klassieke GPS tracker. Hij werkt op een punctuele manier en biedt een ideale oplossing voor voorwerpen welke geen permanente stroomvoorziening hebben (bv tijdens de winterperiode of een toestel met accuscheidingsschakelaar). 

Abonnement "PULSAR" (dienstverlening) van 36 maanden inclusief in de prijs van het product (hernieuwing van 99€ voor 3 jaar BTW 21% inbegrepen vanaf het 4de jaar). Alle communicatiekosten en roaming inbegrepen. Europese dekking (compatibel met de meeste in Europa aanwezig zijnde mobiele netwerken).

Garantie constructeur van 3 jaar.

*: de frequentie en het aantal communicaties heeft een invloed op de levensduur van de batterijen. De bijsluiter raadplegen om hem correct in te stellen.

T36 Pulsar

Specifieke referenties

Downloaden

MetaTrak Pulsar App manual_FR

Pulsar mobiele applicatiehandleiding

Downloaden (1.5M)

MetaTrak Pulsar App manual_NL

Pulsar mobiele applicatiehandleiding

Downloaden (1.52M)

MetaTrak Pulsar App manual_UK

Pulsar mobiele applicatiehandleiding

Downloaden (4.97M)