• Aanbieding!

Connected GPS tracker voor diefstalbeveiliging

€ 229,00 € 279,00 € 50,00 korting

Inclusief € 0,11 voor ecotaks (niet beïnvloed door de korting)

Inclusief belasting
Op voorraad
EasyTrak T30

De EasyTrak T30 is een connected GPS tracker ontwikkeld om een boot, jetski of zelfs een buitenboord motor tegen diefstal te beschermen.

De mobiele applicatie, compatibel met iOS en Android, laat toe om in reële tijd geconnecteerd te blijven en verwittigt de gebruiker in geval van diefstal of voorval. 

Aantal

  Veilige betaling

Betaal met creditcard met Paypal

  Gratis levering vanaf 150€ BTW inbegrepen

Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt

  Tevredenheid gegarandeerd

Als het product u niet bevalt, kunt u het terugsturen als het niet gebruikt is

Deze intelligente, geminiaturiseerde en waterdichte tracker (IP67) wordt op de batterij van het toestel geplaatst of onmiddellijk onder de motorkap van de buitenboord motor. 

Hij laat toe de verplaatsingen in reële tijd te volgen en waarschuwt automatisch de gebruiker van zodra hij een abnormale situatie vaststelt zoals : 

  • Poging tot sabotage (stroomstoring)
  • Takeling of verplaatsing met motor uit (zelfs op een aanhangwagen)
  • Verplaatsing uit een toegelaten zone (bewakingszone ingesteld door de gebruiker zoals een hangar of haven)
  • Abnormale ontlading van de batterij

In geval van reële diefstal, neem geen risico en neem contact op met de meldkamer welke 24/24u beschikbaar is (volgens de belgische wetgeving). 

De functie "historiek" laat u toe de verplaatsingen en de gebruiksperiodes van de laatste 90 dagen in detail te herbekijken of een gedetailleerd rapport per mail te ontvangen. 

Monitoring van de batterijspanning, weergave van de motoruren en een herinneringsfunctie voor de onderhoudsdiensten van de motor. 

Zelf te realiseren eenvoudige installatie met aansluiting van 2 draden. Bevestiging met dubbelzijdige tape (meegeleverd).

Werkt op 12 of 24V en is voorzien van een interne reservebatterij welke het overneemt in geval van stroomstoring (sabotage). Niet compatibel met de accessoires B3.1 en B9.3.

In aanvuling op de mobiele applicatie, verleent het Web portaal (klik hier en daarna op "DEMO") toegang tot alle functies van de applicatie zoals historiek (90 dagen), toegelaten zones, info onderhoud motor, accuspanning, parametrage, enz. 

Abonnement "SMART" (dienstverlening) van 12 maanden inbegrepen in de prijs van het product (jaarlijkse hernieuwing van 99€ BTW 21% inbegepen vanaf het 2de jaar.)  Alle communicatiekosten en roaming inbegrepen. Internationale dekking (compatibel met de meeste in de wereld aanwezig zijnde mobiele netwerken).

Garantie constructeur van 3 jaar.

EasyTrak T30

Specifieke referenties